Zonnepanelen

PV-installaties voor particulieren en bedrijven
Zonne-energie voor particulieren en bedrijven

Met PV-systemen wordt de gratis energie van de zon gebruikt om elektriciteit op te wekken.  Met uw eigen elektriciteitscentrale wordt u deels of volledig onafhankelijk van de energieprijzen op de jaar na jaar stijgende energieprijsmarkt.

Zonnepanelen van de beste kwaliteit laten u lang en zorgeloos genieten

Uw investering in zonnepanelen moet minstens 30 jaar meegaan.  Daarom is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit.  Alleen zo krijgt u immers een optimaal rendement op uw investering. 

WVR Energietechnieken werkt enkel met fabrikanten die al meer dan 30 jaar actief zijn in de productie van zonnepanelen en zonnecellen.  Daarmee hebben ze bewezen dat hun producten al 30 jaar doen wat ze moeten doen:  u voordelige energie leveren.

Waarom investeren in zonnepanelen?

Wat ook uw motivatie is, uw investering blijft alleen overeind als u ook 30 jaar lang kan vertrouwen op de vooropgestelde productie door uw zonnepanelen.  Dit hangt hoofdzakelijk af van de elektrische isolatie qua paneelbouw en van de hiervoor gebruikte materialen.  De meeste panelen die u op de markt vindt, schieten hier tekort.

U hebt bovendien veel kans dat uw panelen ook nog eens geproduceerd zijn in een land dat ons Europees recht niet erkent, waardoor het haast onmogelijk wordt om zich bij problemen te verhalen op de fabrikant.  Ook al draagt het paneel een Europese merknaam.

Het kan anders met onze kwaliteitsproducten : Uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid

Enkele van onze realisaties

WVR Energietechnieken begeleidt u van A tot Z bij de keuze en installatie van een PV-installatie. Elke klant wordt persoonlijk bezocht waarbij de situatie en de mogelijkheden ter plaatse worden bekeken om zo een correcte en performante offerte aan te bieden.

Wij zoeken de beste oplossing die bij uw gezin of uw bedrijf past en maken daarbij enkel gebruik van kwaliteitsproducten. Het is daarom zonneklaar dat u vele tientallen jaren zal kunnen rekenen op uw installatie. Daar staan ook onze ervaren en goed opgeleide medewerkers garant voor. Zo wordt de zon ook uw meest voordelige energieleverancier. 

Om een correcte offerte te kunnen uitwerken, dient er eerst een inschatting van de situatie ter plaatse te gebeuren.