Zonneboilers

Installaties op maat van uw behoeften
De Zonneboiler (thermische zonne-energie)

Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande woning, of een toepassing in de industrie, horeca of landbouw; WVR Energietechnieken heeft steeds de juiste zonneboiler (ook maatwerk is mogelijk).

De ZEN® Renewables zonneboiler is ontwikkeld vanuit een jarenlange ervaring (meer dan 30 jaar) en directe technische opvolging.  Het buffervat, de zonnecollector en de montagematerialen worden in Vlaanderen (Turnhout) geproduceerd.  Componenten van hoge kwaliteit, die ideaal op elkaar zijn afgestemd, staan garant voor de grootst mogelijke duurzaamheid.

Montage

Bij de installatie van een ZEN® zonneboiler houdt WVR Energietechnieken als ZEN® Select Dealer rekening met:

  • De behoefte van de gebruiker aan dagelijks sanitair water en de manier van naverwarmen.  Dit leidt tot een juiste keuze van het SDB opslagvat ;
  • De oriëntatie van het gebouw, de beschikbare oppervlakte en de aard van het dak.  Hierdoor wordt de keuze voor de ZEN® STC zonnecollector bepaald ;
  • Hoe de leidingen tussen boiler en collector kunnen lopen.   WVR Energietechnieken voorziet over heel de leiding een helling en bij te lange en te hoge afstand ook een extra terugloopvat.

De modulaire ZEN® STC zonnecollector wordt aangepast aan de situatie van de eindgebruiker. Hierdoor kan de collector op alle manieren (oriëntaties, configuraties, grootte) op maat worden gemaakt.

Voor de montage van elk type zonnecollector voorziet WVR Energietechnieken een eigen duurzaam systeem:

  • Hellende daken: complete gotenset  bij dakintegratie(voor pannen, leien, …) of frames (boven de dakbedekking)
  • Platte daken: alumimium platdak frame
  • Gevel: aluminium gevel frame

Enkele van onze realisaties

WVR Energietechnieken begeleidt u van A tot Z bij de keuze en installatie van een zonneboiler. Elke klant wordt persoonlijk bezocht waarbij de situatie en de mogelijkheden ter plaatse worden bekeken om zo een correcte en performante offerte aan te bieden.

Wij zoeken de beste oplossing die bij uw gezin of uw bedrijf past en maken daarbij enkel gebruik van kwaliteitsproducten. Het is daarom zonneklaar dat u vele tientallen jaren zal kunnen rekenen op uw installatie. Daar staan ook onze ervaren en goed opgeleide medewerkers garant voor. Zo wordt de zon ook uw meest voordelige energieleverancier. 

Om een correcte offerte te kunnen uitwerken, dient er eerst een inschatting van de situatie ter plaatse te gebeuren.