Batterijsystemen

Voor maximale onafhankelijkheid
Batterijsystemen voor particulieren en bedrijven

Batterijsystemen slaan het overschot aan opgewekte elektriciteit op. Hierdoor verkrijgt men een maximale zelf-consumptie van de beschikbare energie en maximale onafhankelijkheid. Overschot aan energie kan op die manier gebruikt worden in geval van slechte opwekcondities.

FRONIUS ENERGY PACKAGE

Fronius´ visie ´24 uur zon´ toont de toekomst wat betreft energievoorziening in de komende decennia. De Fronius Symo Hybrid vormt het hart van de opslagoplossing voor 24 uur zon – de Fronius Energy Package. Met vermogensklassen van 3,0 tot 5,0 kW kan de driefasige inverter de overtollige energie van een PV-installatie tussentijds in een accu opslaan.

Het resultaat: maximaal eigen verbruik van het opgewekte vermogen en maximale onafhankelijkheid qua energievoorziening. Zo kan een overschot aan zonne-energie gebruikt worden tijdens de uren waarin weinig of geen energie opgewekt wordt.

Met de noodstroomfunctie kan een huishouden ook bij netuitval optimaal van stroom worden voorzien. De geïntegreerde webserver met grafische interface, WLAN en Ethernet zorgt voor een perfecte configuratie en weergave van de installatie. De DC-koppeling met de batterij zorgt daarnaast voor een maximaal rendement van het totale systeem.

WVR Energietechnieken begeleidt u van A tot Z bij de keuze en installatie van zonnepanelen en batterijsystemen. Elke klant wordt persoonlijk bezocht waarbij de situatie en de mogelijkheden ter plaatse worden bekeken om zo een correcte en performante offerte aan te bieden.

Wij zoeken de beste oplossing die bij uw gezin of uw bedrijf past en maken daarbij enkel gebruik van kwaliteitsproducten. Het is daarom zonneklaar dat u vele tientallen jaren zal kunnen rekenen op uw installatie. Daar staan ook onze ervaren en goed opgeleide medewerkers garant voor. Zo wordt de zon ook uw meest voordelige energieleverancier. 

Om een correcte offerte te kunnen uitwerken, dient er eerst een inschatting van de situatie ter plaatse te gebeuren.